OUDE VISMIJN TE ZEEBRUGGE

De oude vismijn is niet alleen de thuisbasis van SEAFRONT, hier vind je ook talrijke andere activiteiten voor een waardevolle kustuitstap in een unieke havenomgeving.   Een dagje Zeebrugge laat zich perfect combineren met een havenrondvaart, een wandeling of fietstochtje langs de oude visserskaaien, de cruiseterminal en de jachthaven.

De hele zomer lang kan je op de promenade van SEAFRONT genieten van het aanbod van maar  liefst 4 foodtrucks. 

 
De autoluwe wandelpromenade wordt 1 groot terras. 
 
1/ Marc en Veerle verwennen sinds jaar en dag de bezoeker met hun kraagveren frietjes en dagverse kibbeling. 
2/ Viskenner Maarten du Bois zal vanuit zijn ‘Goestibus’ tal van duurzame visbereidingen van onze lokale visserij aanbieden, zoals gebakken pladijs met brood, maar ook Zeebrugse vissoep en visburgers. 
3/ Koffieliefhebbers zullen hun gading vinden bij  Izy Coffee, een hippe koffiebar in volle expansie.  Deze professioneel opgeleide barista’s zorgen voor een uitzonderlijke koffie-ervaring.  Probeer zeker eens de ijskoffie.  Verder vind je er de  betere gezonde premium soft drinks en verfrissende vegan ijsjes.
4/ Maak tenslotte kennis met barrioka,  een zomers Braziliaans streetfoodconcept.   Geniet van  een tropische cocktail of mocktail.  Op het menu staan ‘Tapioca’s’: overheerlijke, vet- en glutenvrije gevulde ‘wraps’ op basis van maniok wortel. Deze wraps kan je terugvinden in de hippe scène van bij voorbeeld Berlijn of Barcelona, maar voor ons land zijn ze een ware primeur.
 

Oude vismijn te Zeebrugge