20 JAAR SEAFRONT

2017 wordt bovendien een waar jubileumjaar voor Seafront: we mogen immers 20 verjaardagskaarsjes uitblazen, en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.
Het hele jaar door plannen we tal van bijzondere evenementen, acties en extra’s om onze bezoekers in de watten te leggen.

Seafront viert feest

DOORLOPENDE ACTIVITEITEN

Alle inwoners van Zeebrugge worden uitgenodigd om met ons mee te vieren.  Daarom kan élke Zeebruggeling in 2017, op vertoon van zijn  identiteitskaart SEAFRONT volledig gratis bezoeken. Seafront is sterk lokaal verankerd; de visserij, de haven en de geschiedenis van Zeebrugge vormen het DNA van Seafront.  Toch blijft Seafront voor heel wat lokale inwoners nog beperkt tot de buitenkant van de oude vismijn en de twee boten.   Hier brengen we graag verandering in!

Actievoorwaarden: Gratis toegang enkel geldig voor personen die gedomicilieerd zijn in Zeebrugge Op vertoon van je identiteitskaart gratis toegang.  Max. 2 gratis ticket per adres.  Bijkomend kunnen maximaal 4 huisgenoten genieten van het groepstarief (volw betalen € 9  ipv € 13,50, kind<12jaar betalen € 6,50  ipv € 9,50, kind<1m: gratis): Actie geldig tem 31.10.2017.  Actie niet overdraagbaar en niet cumuleerbaar.

Actie

Wij vieren onze verjaardag niet alleen!  20 is een magisch getal. Ben je twintig jaar oud,  een veelvoud daarvan of verjaar je op de 20ste van de maand, dan ben je welkom voor een gratis bezoek.  Je identiteitskaart aan de kassa tonen volstaat.

Selfie-wedstrijd

Ook de hoofdingang kreeg een feestelijke touch. Bezoekers nemen plaats op onze verjaardagstroon en nemen een ‘selfie’ met speciaal ontworpen verjaardagsmaskers.  Waan jezelf een piraat, een visser, kapitein, octopus of een zeeduivel.  Deel je foto op onze FB-pagina  met #seafront20 voor eeuwige roem ...

Kinderzoektocht Seafront-Zeezoeker

Families met kinderen krijgen een gratis kinderzoektocht mee. Ga op ontdekking doorheen het park, beantwoord  vragen over diverse thematieken zoals milieu, visserij, haven, de duikboot, …  Verzamel tijdens je zoektocht de gevonden letters en ontdek zo de naam van onze mascotte.  Deze zeezoeker is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.  1 gratis kinderzoektocht per gezin,  extra zeezoekers te koop aan € 1.

SEAFRONT viert feest

 

EVENTS


 

3-daags familieweekend

WANNEER?

Za 29/4/2017  - Zo 30/4/2017  - Ma 01/05/2017

WAT?

  • Vrij bezoek SEAFRONT
  • Visserij-demo (doorlopend van 10h-14h)
  • Gratis vissoepje en vishapje
  • Gratis rondleiding om 15h30 (Inschrijving verplicht!  Stuur een mail naar info@seafront.be met vermelding van de dag van de rondleiding en het aantal pax).

TARIEF?

Normale inkomprijzen van toepassing  TARIEVEN
De extra’s zijn gratis
Extra familieleden aan groepstarief (volw:  € 9 ipv € 13,50, kind < 12 jaar: € 6,50 ipv € 9,50)

Speciale voorwaarden voor leerkrachten. INSCHRIJVINGEN
Gratis toegang voor de leerkracht en partner

VOORWAARDEN ?
  • voordeel op vertoon van de lerarenkaart
  • financieel voordeel enkel mits voorinschrijving via info@seafront.be
  • inschrijven kan tot op de dag van bezoek tot uiterlijk 10h30.
  • ! belangrijk! Noteer deze gegevens in uw mail: Uw naam, nummer lerarenkaart, dag van bezoek,  aantal personen (volw/kinderen) én of u inschrijft voor de rondleiding (15h30).